Brzy se vrátí Assassin's Creed Chronicles
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Brzy se vrátí Assassin's Creed Chronicles

Brzy se vrátí Assassin's Creed Chronicles

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 12. 2015 18:00 9
Reklama

Minisérie Assassin's Creed Chronicles žije. I když bylo v posledních měsících okolo zbývajících dvou epizod podezřelé ticho, nejsou u ledu. Právě naopak. Další dějství vyjde už 12. ledna.

Ubisoft před malou chvílí oznámil, že druhá a třetí epizoda Chronicles vyjde v příštím roce. Do Indie se vypravíme 12. ledna, do Ruska pak krátce nato, konkrétně 9. února. Oba díly vyjdou shodně na PC, PS4 a Xboxu One.

Coby trilogii pak Ubisoft vydá kompletní Assassin's Creed Chronicles rovněž 9. února na všech zmíněných platformách, k nimž se ještě 5. dubna přidá handheld PlayStation Vita. Jak už jsme se dozvěděli dříve, v obou následujících hrách se chopíme hrdinů, které si autoři z Climax Studios (Silent Hill: Shattered Memories, Silent Hill: Origins) vypůjčili ze starších assassinských komiksů.

Epizoda situovaná do středověké Číny vyšla už letos v dubnu. Oba zbývající díly pak měly původně dorazit na trh ještě do konce letošního roku. I když tento termín nestihly, můžeme považovat za úspěch, že se jich dočkáme už zkraje roku příštího. Řada hráčů už se totiž domnívala, že Chronicles mají nějaké potíže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama