Nevydat dalšího Zaklínače by bylo nefér
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nevydat dalšího Zaklínače by bylo nefér

Nevydat dalšího Zaklínače by bylo nefér

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 12. 2015 10:14 35
Reklama

Polské vývojářské studio CD Projekt RED má za sebou více než úspěšný rok a slibnou budoucnost před sebou. Jejich Zaklínač 3 momentálně sbírá jedno ocenění za druhým, připravované RPG Cyberpunk 2077 slušně kolem sebe buduje hype a vývojáři se připravují i na další projekty. Že jeden z nich bude další Zaklínač, je docela jisté.

Třetí díl fantasy RPG série uzavřel příběh Geralta a jeho dobrodružství, ale CD Projekt RED se se světem příšer a bělovlasých lovců nerozloučí. Potvrdil to generální ředitel studia Adam Kicinski v rozhovoru pro polskou televizi TVN24 BiS:

"Je příliš brzy na to, abychom mluvili o budoucnosti značky, ale rozhodně na ní nezapomínáme - to je pochopitelné. Nebylo by to fér vůči fanouškům. Pracovali jsme v tomto světě přes tucet let a nemyslím si, že to nyní skončí."

Zaklínač 3 ještě dostane v příštím roce druhé příběhové rozšíření Krev a víno, které by mělo hráče zavést do nové lokace a nabídnout zhruba 20 hodin nové hry. O dalším rozšířování hry se zatím nic neví, vývojáři se oficiálně soustředí na Cyberpunk 2077.

"Je to mnohem ambicióznější projekt, než jaký jsme zprvu plánovali. Musíme vytvořit hru, která je ještě úspěšnější než Zaklínač 3. Máme před sebou dlouhou cestu než dosáhneme největšího komerčního úspěchu ve světě. Jistě, mnoho lidí považuje Zaklínače 3 za nejlepší hru na světě v tomto roce, ale není to hra, která by prorazila jakékoliv rekordy v prodejích."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama