MS vyhlíží nejlepší rok pro Xbox
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MS vyhlíží nejlepší rok pro Xbox

MS vyhlíží nejlepší rok pro Xbox

David Plecháček

David Plecháček

3. 12. 2015 09:15 48
Reklama

Na téma, co čeká Xbox v roce následujícím, se na konferenci Credit Suisse Technology rozhovořil výkonný ředitel pro marketing Microsoftu Yusuf Mehdi. Ten se svými výroky snaží zlákat potencionální zájemce o novou generaci konzolí a zároveň chce ujistit stávající majitele, že i příští rok se mají na co těšit.

A co víc - podle Mehdiho čeká Xbox ten nejlepší rok v jeho mnohaleté historii. Možná, že se vám podobné výroky zajídají a šmahem je odsuzujete jako pouhé PR (každoroční) řeči, pravdou ale je, že při pohledu na dlouhý lineup her nejednomu fanouškovi zaplesá srdce.

Quantum Break, Crackdown 3, Inside, Scalebound, Below, Gears of War 4, Killer Instinct Season 3, Sea of Thieves, to je pouhý výčet toho, nač se můžeme těšit. Tedy samozřejmě v případě, že žádná z her nebude z nějakých důvodů odložena. „Opravdu mám ten pocit, že tým pálí ostrými a nezastavíme se ani po Vánocích. Na rovinu říkám, že lineup her na příští rok je opravdu skvělý, ne-li ještě lepší,“ prohlásil Mehdi.

Jeho slova do jisté míry korespondují s tím, co v říjnu říkal Aaron Greenberg, pro změnu výkonný ředitel pro marketing Xboxu. Ten v rozhovoru uvedl, že „lineup her bude ještě větší a lepší, než v roce letošním“.

Pokud jste na Xbox One exkluzivity zvědaví a chtěli byste vidět nové záběry a dozvědět se nové informace, dáváme vám o důvod víc sledovat v zítřejších ranních hodinách živý přenos The Game Awards. Již dříve bylo oznámeno, že se na nich ukáže hra Quantum Break od Remedy, načež Aaron Greenberg následně na twitteru potvrdil, že se můžeme těšit i na další Xbox One exkluzivity. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama