Valentino Rossi tváří novinky od Milestone
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valentino Rossi tváří novinky od Milestone

Valentino Rossi tváří novinky od Milestone

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 11. 2015 15:37 1
Reklama

Valentino Rossi The Game bude suplovat regulérní pokračování série MotoGP a nabídne i něco navíc. Kromě oficiálního šampionátu MotoGP přinese i několik doplňkových disciplín, ve kterých se motocyklová legenda angažuje. Kromě okruhových strojů si tak zajezdíme i na ploché dráze nebo v rallye speciálech.

Svět motocyklového závodění má po celém světě statisíce fanoušků a hlavně pro ty jsou určeny tituly ze série MotoGP. Letos nicméně chystají autoři série Milestone trochu odlišnou hru. Tomu napovídá už název. Valentino Rossi je rozhodně jméno, které svojí popularitou přesahuje daleko za hranice zmíněného odvětví motorsportu. Možná právě proto se Milestone rozhodli zařadit vedle kompletní sezóny MotoGP 2016 do hry i několik disciplín, na které příliš zvyklí nejsme.

Valentino Rossi The Game nabídne například závody rallye nebo závodníkův soukromý ranč. Zajímavostí je pak i přítomnost závodů na ploché dráze, u nás poměrně populárního sportu. Plochá dráha se tak dočká historicky vůbec prvního herního zpracování. Titul také slibuje větší množství zajímavých detailů ze života a kariéry jezdce.

Rossi se ale nestane pouze tváří hry. Dle svého tvrzení se hodlá aktivně zapojit do vývoje a spolupracovat s autory. Jak bude vypadat takový neotřelý hybrid se dozvíme v červnu příštího roku. Kromě tohoto titulu Milestone pracují i na čistě rallyovém Sébastien Loeb Rally EVO. V minulosti pak přinesli několik nepříliš povedených titulů ze série WRC, jejíž otěže převzalo studio Kylotonn Racing Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama