Farming Simulator má vlastní periferie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Farming Simulator má vlastní periferie

Farming Simulator má vlastní periferie

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 11. 2015 08:46 1
Reklama

Snad každý víme, jak daleko může zajít něčí koníček a kterak jistá forma obsese umí také kvalitně popudit nejbližší okolí. Své o tom momentálně ví například Emanuel Maiberg, který si pořídil něco přinejmenším nestandardního a na poměry herního průmyslu snad dost možná už i ujetého.

Jedná se o ovladač z dílen Saiteku určený speciálně pro simulátory netradičního ražení. Ovladač za 300 dolarů zaujme především vášnivé farmáře manipulující s balíky sena ve Farming Simulator 2015, hodí se však navíc i k dalším jiným PC simulátorům – výrobce zmiňuje například Euro Truck Simulator, Train Simulator, FSX, XPlane a překvapivě také Elite: Dangerous. Instalace je přitom prý velmi snadná a po zapojení toto monstrum například na Windows 10 nevyžaduje ani žádné další ovladače.

Pokud byste tak například nevěděli, co své drahé vidlácké polovičce darovat k Vánocům, tak pořizovat lze například na této stránce. Tam se také dočtete řadu technických specifikací tohoto kousku železa a prý i celkem pofidérně vyhlížejícího plastu. A konečně, za zmínku pak rozhodně stojí i reakce Maibergovy přítelkyně na Twitteru. Překladu jistě netřeba:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama