Připravuje se další demo Final Fantasy XV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Připravuje se další demo Final Fantasy XV

Připravuje se další demo Final Fantasy XV

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

27. 11. 2015 17:04
Reklama

Episode Duscae nám letos na jaře předvedlo, jakým způsobem se bude Final Fantasy XV hrát. Na základě zpětné vazby od hráčů vývojáři ze Square Enix ještě vydali jednu verzi, Episode Duscae 2.0, která se už pochlubila plynulejším frameratem a novým bojovým systémem.

Nyní to vypadá, že nás čeká ještě minimálně jedna demoverze připravované hry. Potvrdil to šéf vývoje Hadžime Tabata v rozhovoru s čínským serverem VGTime. Zda se bude jednat o Episode Duscae 3.0 či ukázku z jiného prostředí, zatím není jisté a také nevíme, jaké novinky nová verze představí a kdy ji můžeme čekat.

Nicméně v rozhovoru Tabata opět potvrdil, že Final Fantasy XV nejspíše obdrží DLC zdarma, která do hry přidají nové prvky. Už dříve jsme zmínku o DLC slyšeli v souvislosti s létajícími loděmi. Na těch vývojáři spolupracují s Avalanche Studios, tvůrci Just Cause 3, a do hry by mohly přibýt po jejím vydání.

Další z možných DLC by do hry mohlo přidat souboje po vodou, které také potřebují samostatnou péči.

Tabata nakonec vyvrátil spekulace, že by se patnáctý díl vydal cestou toho předchozího a žádné Final Fantasy XV-2 prý zatím v plánu není. Hra by měla vyjít do konce příštího roku na PS4 a Xbox One a přesné datum vydání bychom se měli dozvědět v březnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama