Reddit má informace o novém Mass Effectu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Reddit má informace o novém Mass Effectu

Reddit má informace o novém Mass Effectu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 11. 2015 12:04 3
Reklama

Chystaný Mass Effect: Andromeda je od svého oznámení držen řádně pod pokličkou. Fanoušci, kteří s nadějí očekávají čtvrtou hru z tohoto univerza a pravděpodobně i první díl další –logie, se tak logicky chytají každých střípků a v tuto chvíli berou útokem Reddit. Ve vlákně věnované právě Mass Effectu se moderátoři chlubí ziskem interních informací!

Samozřejmě je musíme až do oficiálního potvrzení považovat za spekulace, i tak se ale jeví zajímavě a uvěřitelně. V první řadě by mělo opět dojít na to, že společně s vámi budou na mise vyrážet další dva spolubojovníci ovládaní umělou inteligencí. V úniku se zmiňuje blonďatá žena a Krogan, je však pravděpodobné, že společníků bude na výběr víc. Všichni by měli být nicméně vybaveni jetpacky, ale zatím se neví, zda je bude možné využít i v boji.

Vylepšení se údajně dočká Omni-tool, pomocí kterého byste neměli pouze opravovat, hackovat, překládat a využívat další technické talenty, ale také vyvolat dočasný štít pro podporu v boji. A když už je řeč o soubojích, zbraně by podle všeho měly zůstat shodné s těmi, které už znám z dřívějška.

Co se naopak změní dramaticky, je loď a její ovládání. Bude prostornější, naleznete v ní konferenční místnost pro sedánky celé posádky, dostanete se v ní k vozítku Mako, které bude hrát důležitou roli a loď budete moci nakonec i kompletně ovládat. Počítá se s tím, že ji budete řídit z pohledu první osoby, pro delší cesty ale bude samozřejmě k dispozici FTL pohon, pomocí kterého budete skákat po předem vytyčených bodech.

Důvodem k vesmírnému putování pak bude snaha najít nový domov v podobě obyvatelné planety, o což budou usilovat i ostatní rasy známé z dřívějších dílů. Překazit plány se bude snažit nová nepřátelská rasa, kterou na Redditu popisují jako průnik zástupců Vorcha a Collectorů. Nikoho pak asi příliš nepřekvapí, že v jednotlivých soubojích a dialozích bude možné učinit volbu, vedoucí i k ušetření konkrétního padoucha.

Po grafické stránce bychom se měli logicky dočkat vylepšení, jako je lepší mimika, nebo hlubší úprava skafandrů, odrážející se i na jeho vzhledu. Po stránce fyziky by se pak Frostbite engine měl postarat o kompletní zničitelnost prostředí, která mnohým hráčům v původní trilogii scházela.

Jak už bylo řečeno, nic z výše uvedeného není potvrzeno, na zbývající drobky informací se sami můžete podívat v přiloženém videu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama