Battlefront je zcela nejoblíbenější na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront je zcela nejoblíbenější na PS4

Battlefront je zcela nejoblíbenější na PS4

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 11. 2015 09:53 14
Reklama

Více lidí hraje Star Wars Battlefront na PlayStationu 4 než na Xbox One a PC dohromady. Alespoň to tvrdí stránka Player Stats Network, která shromažďuje údaje přímo ze serverů EA.

Ačkoliv se jedná o klasicky multiplatformní titul, EA uzavřeli smlouvu na propagaci Star Wars Battlefront exkluzivně na PlayStation 4. Reklama zjevně zafungovala, protože počet hráčů na PS4 za posledních 24 hodin dosáhl v jeden moment na 183 329. Nejvíce současných hráčů na Xboxu One bylo 104 993 a na PC jen 48 292.

Čísla to nejsou špatná a víkendový večer jim rozhodně pomohl, ale v porovnání s jinými hrami se o žádný zázrak nejedná. Battlefield 4, dva roky starý titul, dosáhl za posledních 24 hodin na 106 583 současných hráčů skrze všechny platformy, tedy zhruba třetiny Battlefrontu. A z jiného soudku, další podzimní hit Fallout 4 pouze na Steamu dosáhl 342 174 hráčů najednou.

Dle velkého zájmu o říjnovou otevřenou betu hry EA odhaduje, že se do konce března 2016 prodá 13 milionů kopií hry. Vánoční sezóna teprve začíná a brzy do kin přijde i očekávaný sedmý díl, takže zájem o Star Wars může pouze stoupnout. Čísla prodejů Battlefrontu z launche si však nyní, necelý týden po vydání, EA stále nechává pro sebe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama