Overwatch otevírá své brány více lidem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch otevírá své brány více lidem

Overwatch otevírá své brány více lidem

David Plecháček

David Plecháček

18. 11. 2015 10:32
Reklama

Když se před rokem Blizzard rozhoupal oznámit zcela novou značku Overwatch, nejednomu hráči srdce zaplesalo. Od té doby o ní bylo napsáno mnohé. Hra se mezi tím stačila objevit v Praze na Road to Blizzcon, kde nás zaujala poprvé, stačili jsme vydat i naše první dojmy a hru probrat i jako největší konkurenci pro Battleborn od Gearboxu na konci posledního vidcastu. Konec povídání, je čas hrát!

Beta Overwatche u nás běží už nějaký pátek. Vzhledem k přísné selekci se do ní ne každému podařilo dostat a pokud patříte mezi tuto smutnější většinu, zbystřete. Pořád je sice k přístupu do bety potřeba pozvánka od samotného Blizzardu, nicméně tento víkend Overwatch otevírá své brány mnohem více hráčům než dosud, a tak se mezi šťastlivci můžete objevit i vy. Důvodem jsou zátěžové testy serverů a další věci související s příchodem většího počtu hráčů.

Pro přístup do bety je potřeba přihlásit se skrze Battle.net, a pokud budete mít štěstí a budete vybráni, přijde vám notifikace na váš email. Testy poběží od pátku od 18 hodin až do pondělí 23. listopadu stejného času a hru si budeme moci stáhnout s dostatečným předstihem. Máme tedy celý víkend na to, abychom si mohli na Overwatch udělat každý vlastní názor.

Ačkoliv hra zavítá i na PlayStation 4 a Xbox One, uzavřená beta s pozvánkou probíhá pouze na PC. Overwatch vám na disku zabere pouze 5 GB místa, a pokud si nejste jistí, zda vám hra na vašem stroji poběží, podívejte se na nároky níže. Nutno podotknout, že se nezdají nikterak krvavé.

Minimální nároky

OS: Windows Vista/7/ 8/10 64-bit
CPU: Intel Core i3 nebo AMD Phenom X3 865
RAM: 4 GB
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850, nebo Intel HD Graphics 4400 (768 MB VRAM)

Doporučené nároky

OS: Windows Vista/7/ 8/10 64-bit
CPU: Intel Core i5 nebo AMD Phenom II X3, 2.8 GHz
RAM: 6 GB
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 660 nebo ATI Radeon HD 7950 (2 GB VRAM)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama