Battlefront se dočká pokračování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront se dočká pokračování

Battlefront se dočká pokračování

Miroslav Václavík

Miroslav Václavík

17. 11. 2015 15:44 6
Reklama

Za dva dny se dočkáme Star Wars Battlefrontu, který zámořští hráči a členové EA Access již mohou hrát. Rozhodně však nezůstane u jediného dílu, finanční ředitel EA Blake Jorgensen se totiž na Global Technology Conference v San Franciscu pochlubil plány do dalších let. Dočkáme se dalších dílů série, navíc ale i dalších her z univerza Star Wars.

Je pochopitelné, že se EA pokusí z desetiletého kontraktu s Disney vytěžit co nejvíc a Blake Jorgensen ukazuje, že se můžeme těšit na pěknou nálož dalších her. „Naším plánem do budoucna je vytvořit další Battlefront hry, stejně jako hry dalších žánrů kolem značky Star Wars. A to na jak na mobilní platformy, tak na konzole a PC. Je to pro nás obrovská příležitost,“ rozvádí Jorgensen. Rovnou také doplňuje, že smlouva s Disney se váže na všechny filmy, čili i na nadcházející trilogii.

„Máme přístup ke všemu historickému i novému obsahu,“ pokračuje Jorgensen. „Krása značky Star Wars je v jejích prakticky neomezených možnostech, co s ní můžete dělat. Víme, že Disney zvládlo odvést skvělou práce s dalšími značkami, pevně tedy věříme, že tomu bude i u Star Wars. Těšíme se na nové světy, postavy, dopravní prostředky a všechno další, co dělá videohry skvělými,“ uvádí finanční ředitel EA s tím, že cílem rozhodně není dělat hry přímo o filmech, ale využít jich k vytvoření skvělých a vzrušujících her.

Ostatně partnerství s Disney označil Blake Jorgensen za jedno z nejlepších, jaká kdy viděl. Prozradil, že Disney je skutečně nápomocné vývojářům z EA a dodávají veškerý obsah, který je k výrobě skvělých her zapotřebí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama