K prvním Gears brzy dostanete zbytek ságy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka K prvním Gears brzy dostanete zbytek ságy

K prvním Gears brzy dostanete zbytek ságy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 11. 2015 17:16 5
Reklama

Možná si na to ještě vzpomenete. V srpnu jsme připomínali, že každý, kdo si včas koupí Gears of War: Ultimate Edition pro Xbox One, má nárok na celou původní ságu v digitální podobě. Teď konečně známe datum, kdy si budete moci díky programu zpětné kompatibility zahrát na novém Xboxu celou sérii.

Na kompletní ságu Gears of War má nárok každý, kdo si pořídil a spustil Ultimate Edition prvního dílu od 25. srpna až do konce letošního roku. Dnes představený seznam zpětně kompatibilních her z Xboxu 360 samozřejmě obsahuje i tuto exkluzivní akci od Microsoftu, nicméně na své bezplatné kopie si musí hráči počkat. Starší Gears sice sice budou fungovat na Xboxu One už od 12. listopadu, ale dárková kolekce se odemkne až 1. prosince.

Jedinou podmínkou je, že musíte hru alespoň jednou spustit ve zmíněném akčním termínu a být současně připojení ke službě Xbox Live, aby vám systém nezapomněl kopie starších Gearsů přidělit. Těšit se můžete nejen na vysoce ceněnou původní trilogii od Epic Games včetně originálního prvního dílu, ale také prequel s podtitulem Judgment od polského studia People Can Fly.

I kdybyste až dosud o této akční nabídce neslyšeli, naštěstí máte stále dost času se o svou své digitální kopie přihlásit. A to i v případě, že vám Gears of War: Ultimate Edition nadělí Ježíšek pod stromeček. Ve hrách nebude chybět ani multiplayer a mají fungovat stejně dobře jako na Xboxu 360. I z Xboxu One si navíc zahrajete se stejnými lidmi, kteří hrají na starém Xboxu.

Kromě toho remaster prvních Gears of War pro XO garantuje majitelům předběžný přístup do multiplayerové bety čtvrtého dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama