RS Siege nebude monetizovat přídavky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RS Siege nebude monetizovat přídavky

RS Siege nebude monetizovat přídavky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 11. 2015 09:24 4
Reklama

Po celý jeden rok po vydání se mohou budoucí majitelé Rainbow Six Siege těšit na obsah zdarma. Ten bude mít formu nejen nutného balancování a oprav, ale také přidané hodnoty v podobě dodatečných zbraní, operátorů, map a herních režimů – zkrátka plnohodnotných DLC.  Ubisoft s námi zároveň sdílí roadmapu toho, co na hráče v následujících dvanácti měsících čeká.

RS Siege nebude monetizovat přídavky
i Zdroj: Hrej.cz

Nabídka bude rozdělena do čtyřech období jakž takž kopírujících roční období – vidět můžete přehlednou infografiku a ujít byste si také neměli nechat zákulisní video, v němž o plánech po vydání hry hovoří sami vývojáři.

Důvodem vydávání obsahu zdarma je pak snaha o nerozdělení komunity na ty, kteří ten či onen přídavek mají, a na ty, kteří jej naopak nemají. Módy a mapy dostanou všichni ihned, jediný zádrhel nastává v tom, že noví operátoři a zbraně se budou odemykat za herní zkušenosti. Za reálné peníze pak bude Ubisoft nabízet zejména kosmetické úpravy a pochopitelně také umocnění vývoje postavy v podobě zrychleného odemykání dodatečných operátorů i zbraní. Standardně tak lze zřejmě očekávat, že odemykání obsahu cestou pouhého hraní bude relativně pomalé a že ono „zdarma“ bude mít svoji cenu i zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama