Mass Effect má být tak pěkný jako Battlefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mass Effect má být tak pěkný jako Battlefront

Mass Effect má být tak pěkný jako Battlefront

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 11. 2015 14:54 7
Reklama

Andromeda sdílí s akcí Star Wars Battlefront od DICE engine Frostbite 3 ze stejné dílny. O tom, že multiplayer v kulisách Hvězdných válek vypadá zatraceně dobře, už nikdo nepochybuje. A nový Mass Efffect by na tom měl být podobně.

Třetí generace enginu Frostbite se díky EA šíří do více titulů než kterákoli předchozí verze. Pohání sérii Battlefield, ale i Dragon Age: Inquisition, Mirror's Edge Catalyst, Need for Speed, Plants vs. Zombies: Garden Warfare, Rory McIlroy PGA Tour a nebo právě Battlefront s Mass Effectem. Chris Wynn ze studia BioWare na Twitteru dostal otázku, zda by si troufl porovnat grafiku Andromedy a akce od DICE.

Jak naznačují první záběry ze hry i jeho odpověď, Mass Effect se vedle Battlefrontu rozhodně nebude mít za co stydět. Chris Wynn napsal, že oba týmy používají stejnou technologii a sdílejí zkušenosti, které si osvojili při práci s enginem. Zdá se, že tak můžeme očekávat minimálně srovnatelnou úroveň grafiky, a to navzdory skutečnosti, že Mass Effect má být mnohem komplexnější a rozsáhlejší titul.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama