Warner Bros. nabízí refundace za Batmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Warner Bros. nabízí refundace za Batmana

Warner Bros. nabízí refundace za Batmana

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 11. 2015 11:51 62
Reklama

Warner Bros. se s PC verzí posledního dobrodružství Batmana příliš nezadařilo a start hry byl přinejlepším kontroverzní. Nedlouho po vydání vydavatel hru dokonce stáhl a vydal ji opětovně až nyní, celé měsíce po původním startu.

A jak to tak vypadá, PC verzi si možná mohli odpustit zcela – vydavatel i vývojáři si tak mohli ušetřit jedno hořké fiasko, které je nyní korunováno stále přetrvávajícími potížemi (čemuž jsme se věnovali i v posledním podcastu). To samozřejmě netěší početnou PC komunitu a pochopitelně ty, kteří si hru v dobré víře zakoupili a doufali, že si také něco zahrají. Stále trvající problémy pak mohou být pro takové jedince jen a jen frustrující, což si konečně také uvědomili ve Warner Bros. a vydavatel se nyní, měsíce poté, staví k problému čelem a nabízí dotčeným hráčům refundace. Ani ty však ještě nejsou bez problémů a WB vyzývají k trpělivosti.

Hráči mohou navracet původní hru i season pass (ten však nelze vrátit odděleně), a to nehledě na to, kolik ve hře strávili času. Nabídka trvá do konce roku a nadále také platí i to, že se vývojáři vynasnaží hru patřičně zalepit a vydat potřebné aktualizace.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama