Rainbow Six odhaluje jednotky Specnaz
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rainbow Six odhaluje jednotky Specnaz

Rainbow Six odhaluje jednotky Specnaz

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 10. 2015 14:15 4
Reklama

Vyjednávání je u konce, 1. prosince jdeme na Xbox One, PS4 a na PC v rámci Rainbow Six Siege do akce, a to nám Ubisoft připomíná novým gameplay trailerem, jenž oslavuje takzvaný gold status hry. Ukázka nám představuje jednotky Specnaz i to, na jaké specialisty se můžeme těšit.

Specnaz nejsou žádná ořezávátka – stačí napsat jméno této speciální ruské jednotky do vyhledávání na YouTube a užuž se nestíháte divit, co všechno jsou východní specialisté schopní v rámci tréninku vymyslet za šílenosti. Nám však bude v pohodlí gaučů a doupat obecně k úspěchu stačit rychlý reflex a dostatek energetických nápojů. O to ostatní se již postarají rusky mluvící specialisté.

Tím prvním představeným je Tachanka – kulometčík ověnčený samopalem typu RP-46. Tachanka se neptá, Tachanka prostě kosí. Další mazák, Glaz, pak dokáže své protivníky kosit pěkně na dálku a skrze hledí své pušky. Kapkan pak klade například do oken či do dveří nástražné pasti ne nepodobné těm, které už na bojiště v dřívějších dobách sázel Duke Nukem. A poslední maniak, Fuze, umí klást výbušné pasti takové, které v mnoha směrech rozmístí drobné granáty se zničujícími účinky.

A jak video snad i trefně podotýká, největší ctí člena Specnaz je zemřít pro svoji vlast. A něco nám říká, že se jim to 1. prosince také hojně „poštěstí“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama