Tekken 7 míří na konzole. Na PS4 i s VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tekken 7 míří na konzole. Na PS4 i s VR

Tekken 7 míří na konzole. Na PS4 i s VR

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 10. 2015 10:58 10
Reklama

Během tiskové konference Sony na veletrhu Paris Games Week společnost Bandai Namco oznámila, že Tekken 7 vyjde na PS4 a navíc s podporou headsetu PlayStation VR.

Automatová verze už je k dispozici relativně dlouho a s konzolovými porty se počítalo. Bylo tak jen otázkou času, kdy se vývojáři rozhoupou konverzi oficiálně potvrdit. Zatím naneštěstí nevíme, kdy pokračování kultovní bojovky vyjde, obsahovat má však určitě nějaké nové prvky, které v arkádové verzi hráči nenajdou. Třeba propracovanou příběhovou zápletku. Novinkou z tohoto soudku je ostatně také kompatibilita s technologií PlayStation VR, jejíž přínos pro titul je ovšem v tomto konkrétním případě poněkud diskutabilní.

Společně s potvrzením verze pro PS4 jsme se dočkali i nového traileru, který připomíná pamětníkům minulé díly. Z informací od vývojářů nepřímo vyplynulo, že na rozdíl od pátého Street Fighteru se Tekken 7 zřejmě objeví i na konzoli od Microsoftu. Verze pro PlayStation 4 má ale přinejmenším obsahovat nějaký exkluzivní obsah pro ty, kteří hrají na systému od Sony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama