Millennium Falcon bude v Battlefrontu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Millennium Falcon bude v Battlefrontu

Millennium Falcon bude v Battlefrontu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 10. 2015 09:02 2
Reklama

Herní mód Fighter Squadron ve Star Wars Battlefront bude mít vlastní variaci na speciální jednotky. Tak jako v jiných módech si mohou hráči zahrát za Luka Skywalkera nebo Hana Sola, v leteckém módu budou figurovat ikonické vesmírné lodě Millennium Falcon a Slave 1.

Lodě Hana Sola a Boby Fetta lze získat sebráním příslušného bonusu, který se objevuje na herní mapě. Obě lodi jsou rychlejší a silnější než standardní stíhačky, konkrétně Slave 1 disponuje iontovými děly, protonovými torpédy a rušičkou, díky níž dokážete na chvíli zmizet z minimapy a ani naváděné střely vás nenajdou.

„Při navrhování těchto legendárních plavidel jsme se snažili o to, aby se hráči při jejich pilotování cítili jako hrdinové, aby si to doopravdy užili," píše v postu na oficiálním blogu hlavní designér Björn Sundell.

"A netýká se to jen samotného řízení, ale i grafického zpracování. Během hraní Star Wars Battlefront by se u vás měly dostavit ty samé pocity jako při sledování filmu, když se Millennium Falcon vrhne a zneškodní stíhače TIE."

Star Wars Battlefront vychází už 19. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama