Mass Effect může být dobrý i bez Sheparda
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mass Effect může být dobrý i bez Sheparda

Mass Effect může být dobrý i bez Sheparda

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 10. 2015 15:25 58
Reklama

Chybějící postava komandéra Sheparda v pokračování s podtitulem Andromeda nenechává fanoušky Mass Effectu spát. Vývojáři nás však ujišťují, že bychom neměli nad touto myšlenkou lámat hůl.

Jeden z vedoucích vývojářů Chris Wynn reagoval na Twitteru na kritiku fanoušků, že pokračování se bude muset obejít bez hlavního hrdiny dosavadní trilogie. Proti názoru, že novinka bude “trapná”, se Wynn ohradil s tím, že tato sci-fi sága nepotřebuje nezbytně Sheparda k tomu, aby byla úspěšná.

"Buďte otevření k Mass Effectu bez Shepard," napsal Wynn. ”Může být dobrý,” věří člen autorského týmu. Už v roce 2012 producent studia BioWare Montreal Fabrice Condominas vzkázal fanouškům, že Shepardova absence je naprosto jistá a trilogie skončila. Pokud na náš ovšem nešijí v BioWare nějaké překvapení…

Vývojáři však nevyloučili, že by o původních hrdinech mohla v novince padnout nějaká zmínka. S tím úzce souvisí i fakt, že stále nevíme, kdy přesně se bude Andromeda odehrávat. Wynn na to konto prohlásil jen, že vývojáři ještě nejsou připraveni se o tuto informaci podělit. Několikrát ovšem už dříve naznačil, že comeback nejspíš neprožije ani žádná z vedlejších postav. Z příběhového hlediska by to údajně nedávalo dobrý smysl. Tak uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama