Halo 5 by se mohlo objevit i na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo 5 by se mohlo objevit i na PC

Halo 5 by se mohlo objevit i na PC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 10. 2015 08:36 11
Reklama

Už tomu přeci jen bude nějaký ten pátek, co na PC zavítala série Halo. Ovšem, jak to tak vypadá, nemusí být zdaleka ještě všem dnům konec. Halo 5 by se totiž také mohlo časem podívat i mezi hráče na platformě Windows. Na vině by pak mohla být snaha Microsoftu všechny své platformy co možná nejvíce sjednotit.

Frank O’Connor, šéf vývoje značky, se nechal v rozhovoru pro GamesRadar slyšet, že Halo 5 pro PC není vůbec vyloučené. Na jakékoli potvrzení či oficiální oznámení je sice ještě velmi brzy, pravděpodobnost zde však existuje a právě díky snaze Microsoftu přenést určité prvky z Windows 10 na Xbox One a naopak nahrává tomu, že by tato série mohla po letech zavítat i jinam.

O’Connor rovněž v rámci vysílání na Twitchi trefně podotkl, že hru vyvinuli na platformě Intel a že by případný port tím pádem nebyl nikterak složitý. Inu, co dodat – takový port by jistě potěšil velké množství hráčů a Microsoft by si tím jistě dokázal zase trochu napravit pošramocenou pověst u PC komunity. Mnozí totiž jistě ještě hořce vzpomínají na experiment jménem Games for Windows Live.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama