Destiny zásadně mění přístup k DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny zásadně mění přístup k DLC

Destiny zásadně mění přístup k DLC

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 10. 2015 08:19 29
Reklama

Vypadá to, že druhý rok v Destiny se obejde bez nákladných DLC s hrstkou novinek. Pokud jsou informace serveru Kotaku pravdivé, pak příští placené rozšíření Destiny čeká na hráče až za rok v podobě Destiny 2 a do té doby se Guardiani mohou těšit na nový obsah zdarma.

Aktualizace do hry údajně přidají nové questy a příběhové mise v menších i větších balíčcích každých pár měsíců. Nový systém by navíc měl být zaveden už tento měsíc. Zástupci Bungie zprávu zatím nepotvrdili, ale sami oznámili něco, co se k novému přístupu k DLC váže.

Příští týden, přesněji 13. října, se vrátí do Toweru obchodnice Tess a přivede s sebou novou společnost Eververse Trading Company. Skrze tu bude Bungie prodávat kosmetické věci, skiny pro vozítka, shadery. Hned zkraje by měl obchod nabídnout 18 nových tanečků. Takové zboží bude stát novou měnu Silver, kterou si hráči mohou zakoupit v konzolových obchodech.

Tvůrci ujišťují, že placené drobnosti nebudou hru nijak ovlivňovat a pokud si je hráči nebudou chtít pořídit, nebudou do toho tlačeni. Mikrotransakce pak Bungie zaplatí vývoj nového obsahu pro pravidelné aktualizace.

Příští týden dostanou hráči k příležitosti otevření pobočky Eververse Trading Co. trochu Silver do inventáře, aby si mohli koupit nový taneček a zjistit, zda jim kosmetické DLC za skutečné peníze stojí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama