PS verze Super Meat Boy má jiný OST
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS verze Super Meat Boy má jiný OST

PS verze Super Meat Boy má jiný OST

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 10. 2015 10:35 6
Reklama

Co se šuškalo je již dávno jasné a vpravdě krvavý Super Meat Boy dorazí na PlayStation 4 a na Vitu 6. října v rámci služby PlayStation Plus. Nyní se však dozvídáme také to, že hra bude mít od původní verze odlišný soundtrack.

Důvodem je totiž to, že se autorům hry nepodařilo prodloužit kontrakt na soundtrack původní (jehož autorem je Danny Baranowsky), a tak byli neplánovaně nuceni nahrát pro PS4 a Vita verzi hudbu novou. Původnímu autorovi totiž prý nevyhovovaly podmínky, jaké vývojáři při snaze prodloužit smlouvu nabídli.

Fanoušci letitého originálu však nemusí smutnit – vývojářům se totiž údajně podařilo nahrát nový hudební doprovod s kvalitními skladateli a PS verze tak prý minimálně po hudební stránce bude nejen opětovnou, ale především důstojnou návštěvou starého známého světa.

Těšit se tak můžeme na hudbu od dua autorů říkajících si Ridiculon, kteří za sebou zanechali například práci na The Binding of Isaac: Rebirth, a od Davida “Scattle” Scatliffea, který složil energický soundtrack pro Hotline Miami. Nezbývá tedy než trpělivě vyčkávat a sledovat i poslouchat, co z toho vlastně nakonec vyleze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama