Servery World in Conflict ještě nekončí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Servery World in Conflict ještě nekončí

Servery World in Conflict ještě nekončí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 10. 2015 13:31 2
Reklama

Není vůbec vzácné, že některé tituly dokáží přežít svoji klinickou smrt a rovněž není nikterak neobvyklé, že tak dokáží učinit za notné pomoci a podpory herní komunity. Jistě má řada z vás v paměti pád služeb GameSpy Arcade či Games for Windows Live, kdy se řada titulů náhle ocitla bez podpory online hraní. To se mnohým nelíbilo a zasadili se následně o to, že jejich oblíbená hra mohla vesele fungovat i nadále. A to stejné se nyní týká i povedené RTS World in Conflict.

U World in Conflict mělo na počátku října dojít k odpojení serverů, Ubisoft se však po reakci fanoušků hry rozhodl tento krok přeci jen ještě odložit. Původním důvodem pro toto rozhodnutí byly v první řadě původní slabší prodeje hry a koneckonců také uvadající zájem o hru – v minulém roce bylo například v jeden moment připojeno maximálně 125 hráčů najednou. A to je prostě málo na to, aby se ospravedlnil chod dedikovaných serverů.

Ovšem oznámení o plánovaném vypnutí serverů přeci jen vzbudilo ohlas a komunita hráčů se semkla a dala dohromady petici. Ta sice nasbírala sotva pár set hlasů, i tak ale dokázala získat pozornost Ubisoftu. Ten následně opustil od rozhodnutí vypnout servery hry a přislíbil, že se pokusí najít alternativu. A to je rozhodně chvályhodný postup. Obzvláště, když vezmeme v potaz fakt, o jak drobném zlomku hráčské společnosti tu je vlastně řeč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama