Iron Banner a Osiris se vrátí do Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Iron Banner a Osiris se vrátí do Destiny

Iron Banner a Osiris se vrátí do Destiny

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

2. 10. 2015 09:54 8
Reklama

Dvě PvP události se v druhém roce Destiny vrátí se změnami, které je učiní pro hráče atraktivnější než dříve. Iron Banner i Trials of Osiris se opět stanou vrcholem PvP snažení a úspěšným Guardianům nadělí novou exkluzivní výbavu.

Iron Banner odmění hráče za dokončené zápasy zbraněmi a zbrojí, kterou prodává Lord Saladin. Zároveň byly navýšené dropy lootu a stávají se tak primárním zdrojem odměny za hraní Iron Banneru.

Obchodník Lord Saladin dostává do nabídky nové emblemy, tři týdenní a celkem devět denních bounty, za jejichž splnění dostanou hráči Legendary marks. Pouze Guardiani s levelem 40 mohou vést fireteam v Iron Banneru a doporučený light level je 230. 

První Iron Banner v druhém roce začne 13. října.

Trials of Osiris zase pro sebe uzmou pozici toho nejnáročnějšího PvP v Destiny. Brother Vance v Reefu začne nabízet speciální bounty na aktivní víkendy, kdy budou Trials of Osiris probíhat. Odměny za vyhrané zápasy budou vítězným týmům padat rovnou na konci zápasu.

Změn dozná i matchmaking, který bude proti sobě stavět týmy s podobným či stejným poměrem výher a proher. Zároveň stále platí, že devítinásobní vítězové dostanou pozvánku do exkluzivní lokace na Merkuru. Fireteam mohou vést Guardiani s minimálním light levelem 251 a vývojáři doporučují si do Trials vzít výbavu s celkovým light levelem alespoň 290.

První Trials of Osiris začnou 19. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama