Trackmania Turbo hlásí zpoždění
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trackmania Turbo hlásí zpoždění

Trackmania Turbo hlásí zpoždění

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 10. 2015 17:21 2
Reklama

Nový díl populární závodní série oznámený v červnu na E3 měl sice vyjít ještě letos na konci listopadu, ale nakonec vývojáři z pařížského týmu Nadeo tento termín bohužel nestíhají.

Ubisoft dnes oznámil, že novinka vyjde až zkraje příštího roku. Autoři jednoduše potřebují více času. Ten chtějí využít na vylepšení kampaně, rozhraní, editoru tratí nebo zdokonalení multiplayeru. Současně ale pracují ještě na jedné speciální funkci, která má hráčům umožnit zcela novým způsobem vyzývat přátele na vašich oblíbených tratích vytvořených dalšími závodníky. Tento zvláštní mód má podle vývojářů ještě prodloužit trvanlivost Trackmanie Turbo díky tomu, jak podněcuje soutěživost mezi hráči.

“Tým Nadeo se nemůže dočkat chvíle, kdy dostanete hru do rukou, ale je pro nás důležité, abychom vám také dodali tu nejlepší možnou Trackmanii,” napsal vydavatel na UbiBlogu. Francouzské studio Nadeo založené v roce 2000 se proslavilo sérií Trackmania a od roku 2009 jej vlastní Ubisoft. Návykové závody ale znají a milují především hráči na PC, protože konzolím se naneštěstí spíše vyhýbaly. Od verze pro Wii z roku 2009 bude Trackmania Turbo první, kterou si zahrají i hráči, kteří se s PC nekamarádí. Chystá se totiž vedle něj také na PlayStation 4 a Xbox One. Měla by navíc podporovat headset PlayStation VR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama