Hudbu Mirror's Edge skládá původní autor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hudbu Mirror's Edge skládá původní autor

Hudbu Mirror's Edge skládá původní autor

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 10. 2015 09:22
Reklama

Pokud jste před lety také propadli ambientímu soundtracku Mirror's Edge, potěší vás zpráva, že o elektronický hudební podkres Mirror's Edge Catalyst se opět postará Magnus Birgersson, alias Solar Fields.

Skleněné město budoucnosti přivedla Birgerssonova hudba k životu v roce 2008, kdy kombinace čistých a deformovaných zvuků vystihla situaci technologicky vyspělé civilizace sužované zkorumpovanou nadvládou. První ochutnávka hudebních témat z Mirror's Edge Catalyst dává najevo, že Birgersson se stylu jedničky nijak nevzdaluje.

V rozhovoru na stránkách hry Birgersson přiznává, že čerpá inspiraci z biografie hlavních postav a z vizuálního designu skleněného města. S level designery a producenty hry prochází jednotlivými misemi a hodnotí, jak který hudební doprovod odpovídá tempu či náladě děje.

Každá mise bude mít daný hudební motiv, který se bude modifikovat v závislosti na aktuální situaci. Hudba tak bude reagovat na klidné pasáže průzkumu i rychlé momenty boje a útěku před ozbrojenými jednotkami, plynule se měnit a zachovávat své hlavní motivy.

Hudební fajnšmekři si přijdou v rozhovoru s umělcem na své, hráči si pak na Mirror's Edge Catalyst počkají do 23. února 2016. Kdyby vás pak zajímala Birgerssonova tvorba, album Movements je vskutku povedené.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama