Příběh v Tomb Raideru zabere 15 až 20 hodin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příběh v Tomb Raideru zabere 15 až 20 hodin

Příběh v Tomb Raideru zabere 15 až 20 hodin

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 9. 2015 09:59
Reklama

Už začátkem srpna jsme psali, že Rise of the Tomb Raider bude mnohem větší co do rozlohy než reboot z roku 2013. Teď vývojáři z Crystal Dynamics lákají na délku hlavního příběhu.

Pokořit “kampaň” v novém Tomb Raideru vám podle autorů zabere přibližně 15 až 20 hodin. Abyste však hru dokončili na 100 procent, potřebovat podle nich budete asi dvojnásobné množství času. Prozradil to hlavní designér hry Mike Brinker v rozhovoru pro PixelVulture.

Samozřejmě bude hodně záležet na tom, jak se ke hře postavíte. Jestli ji prolétnete jako vítr, anebo se pokusíte prozkoumat všechna zákoutí, rozluštit každou hádanku, dokončit všechny vedlejší mise a získat každou zbraň a schopnost.

Brinker také znovu zmínil, že oblasti, v nichž se bude Lara pohybovat, jsou až třikrát větší než posledně. Všude toho údajně hráči budou moci mnohem víc vidět a dělat, přičemž opět vypíchl vedlejší mise a skutečnost, že se nový Tomb Raider bude na rozdíl od posledního dílu zase o něco víc věnovat průzkumu tajuplných kobek a prozkoumávaní opuštěných jeskyní, jak se na tuto sérii sluší a patří.

Pokud bychom měli slovům vývojářů uvěřit, bylo by to pěkné. Podle databáze HowLongToBeat totiž reboot z roku 2013 dohráli hráči v průměru za 11,5 hodiny a zcela jej vytěžili za 20 hodin. Z rozhovoru tak vyplývá, že se můžeme těšit na dvojnásobnou délku. Ale znáte to…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama