Už se plánuje Halo 6 a budoucí příběh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Už se plánuje Halo 6 a budoucí příběh

Už se plánuje Halo 6 a budoucí příběh

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 9. 2015 14:04 3
Reklama

Titul Halo 5: Guardians se ještě ani nezačal prodávat a už se začíná vážně přemýšlet o pokračování a rozbíhají se první práce. Kánon se plánuje na 10 let dopředu.

O budoucnosti série Halo se pro GamesRadar rozpovídal šéf značky Frank O'Connor. Ať už se další díl bude jmenovat Halo 6, nebo jakkoli jinak, jisté je, že se o něm v Microsoftu a 343 Industries nebaví jen v náznacích a teoretické rovině. “V tuto chvíli už máme celkem jasno o tom, co se stane v příští hře,” prohlásil O'Connor.

Pokračování už podle jeho slov vážně plánují a začínají jej psát. Je to údajně luxus, který nikdy dříve neměli. Mělo by tak být už minimálně některým lidem jasné, jak vlastně jednou příběh Master Chiefa skončí. Halo 4 bylo začátkem nové trilogie, která nyní pokračuje, a ukončí ji právě až šestý díl. Nakonec se ale z původně zamýšlené trojice můžete stát ještě širší souvislá sága.

Podle O'Connora má Microsoft jasno v tom, co se alespoň rámcově stane ve světě Halo v příštích deseti letech. Může to možná někomu znít hodně nadutě, ale v podstatě na tom není nic neuvěřitelného. Velké značky a série se musí plánovat na dlouhé roky dopředu a tyto plány mnohdy zahrnují velké množství menších projektů a dílčích produktů. Jak samotní autoři říkají, pokud chcete jeden díl nějak ukončit, musíte už alespoň přibližně vědět, jak na něj budete chtít a moct v budoucnu navázat. To platilo o přechodu od čtvrtého dílu k pátému, stejně jako to bude nyní fungovat při přestupu z finále pětky k šestce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama