Kampaň Halo 5 v komentovaném videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kampaň Halo 5 v komentovaném videu

Kampaň Halo 5 v komentovaném videu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 9. 2015 10:25
Reklama

Zahraniční média dostala šanci podívat se blíže na příběhovou část Halo 5: Guardians a vypadá to, že Master Chief je stále ve formě! Redaktoři GamesRadaru natočili průchod jednou z misí a vypichují detaily, které by vás měly zajímat.

V první řadě se sluší znovu připomenout, že kampaň bude přístupná více hráčům a podle postřehů redaktorů zmiňovaného magazínu to bude žádoucí. Umělá inteligence, byť ne úplně špatná, občas zavazí ve výhledu, nerespektuje stealth postup a při snaze vás oživit si nepočíná zrovna takticky. I přesto ale bylo hraní údajně bezproblémové, čemuž pomáhal zejména design úrovní.

Lokace jsou velké, často se mění hlavní úkol v návaznosti na to, co se zrovna děje a vše podtrhuje vybalancované tempo, střídající klidné pasáže s těmi opravdu epickými. Ať už je řeč o střílení nebo o létání v banshee, všechno je podle dosavadních dojmů pouze evolucí toho, co jsme zažívali u předchozích dílů, došlo však i na novinky. Jednou z nich jsou trysky, dovolující rychlý úhybný manévr, případně útok shora.

Halo 5: Guardians vychází 27. října na Xbox One, těšíte se?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama