Catwoman to natře Riddlerovi v DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Catwoman to natře Riddlerovi v DLC

Catwoman to natře Riddlerovi v DLC

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 9. 2015 10:48 3
Reklama

Když Warner Bros. slíbil, že season pass pro Arkham Knight zajistí DLC obsah po dobu šesti měsíců po vydání, asi málokdo tušil, kolik DLC ve skutečnosti pro svoji hru plánují.

V tuto dobu vychází The Tumbler Pack, který do hry přidává Batmobil z temných filmů Christophera Nolana a několik tematických tratí. Do konce roku by se hráči navíc měli dočkat i Batmanova obleku z Nolanovy trilogie.

Poté 29. září vyjde druhý Crime Fighter Challenge Pack a DLC GCPD Lockdown, ve kterém se Nightwing střetne s Penguinem, jenž chce utéct z gothamské policejní stanice.

V říjnu pak mohou všichni netopejři očekávat Batman Classic TV Series Mobile Pack, který přinese skiny pro Batmobil, Robina a Catwoman ze starého televizního seriálu.

I Catwoman si v říjnu přijde na své a to v DLC Catwoman's Revenge, které se bude odehrávat po konci Arkham Knight a ve kterém půjde naše oblíbená kočičí žena po stopách Riddlera, aby dosáhla své pomsty.

Nakonec příští měsíc vyjde třetí Crime Fighter Challenge Pack s několika combat a predator mapami pro Batmana, Nightwinga, Robina a Azraela.

Rocksteady jsou kvůli DLC peskováni svými fanoušky, kterým se skiny, tratě a krátké příběhové mise za jiné postavy příliš nelíbí. Vývojáři se omlouvají, že nové postavy do volného hraní v Gothamu nemohou pustit neboť město je postavené pro Batmana a jeho schopnosti a hra za ostatní postavy by nebyla zábavná.

Dosud měly příběhové DLC na starost lidé ze studia WB Montreal, ale Nightwingův GCPD Lockdown a Catwoman's Revenge už pochází z dílny Rocksteady a je možné, že fanoušky utěší.

Všechny DLC jsou součástí season passu, který stojí vysokých 40 eur, tedy přes 1000 Kč. Pokud vám ale zvědavost nedá, PS Store jej nabízí za 739 Kč.

Včera také vydavatel Warner Bros oznámil, že Batman: Arkham Knight se v následujících týdnech vrátí na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama