Herní doba Kingdom Come nad 50 hodin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Herní doba Kingdom Come nad 50 hodin

Herní doba Kingdom Come nad 50 hodin

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 9. 2015 14:03 37
Reklama

Čeští vývojáři ze studia Warhorse poskytli rozhovor britskému Eurogameru a upřesnili některé informace, vztahující se k datu vydání, konzolovým verzím a herní době Kingdom Come: Deliverance.

Začneme-li od konce, šéf studia Daniel Vávra potvrdil, že hra bude trvat přinejmenším padesát hodin a zdůrazňuje tím, že rozdělení na akty není v podstatě epizodická záležitost. V průběhu vývoje prvního aktu navíc vývojáři přišli na to, že hra bude poměrně velká, následující dva akty proto mohou být spojeny v jeden a vydány jako rozšíření.

Co se týče konzolových verzí, lidé ve Warhorse na nich podle Vávrových slov usilovně pracují a v mnohém jim pomáhá zvolený Cry Engine 3. „Nemusíme kód hry portovat. Jednoduše řečeno vezmeme PC verzi, pustíme ji na konzoli a všechno by mělo fungovat, možná ale budeme muset optimalizovat paměť,“ vysvětluje Vávra. Potvrdil rovněž, že před několika měsíci tento postup vyzkoušeli a vyjma pádu framerate bylo vše bezproblémové.

I z tohoto důvodu Vávra věří, že konzolové verze budou moci vyjít krátce po uvedení PC verze: „PC verze by mohla být někdy v srpnu, konzolové, nevím, například v září. Rozhodně ale ne půl roku poté. Bude co nejdříve,“ uzavírá Vávra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama