Sea of Thieves má být nejlepší hra od Rare
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sea of Thieves má být nejlepší hra od Rare

Sea of Thieves má být nejlepší hra od Rare

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 9. 2015 16:23 12
Reklama

Britské studio Rare, které letos oslavilo 30. narozeniny, má v portfoliu úctyhodnou sbírku skvělých titulů. V tuto chvíli jeho vývojáři pracují na dobrodružné hře pro více hráčů Sea of Thieves a zdá se, že jim ambice nescházejí ani do budoucna a navzdory vysoko postavené laťce minulých počinů.

Kudo Tsunodo z Microsoftu o novince pro PC a Xbox One sebevědomě prohlásil, že půjde o “vůbec nejlepší hru, kterou hry Rare udělali”. Nechal se tak slyšet v rozhovoru pro Oficiální Xbox magazín. Jednou z hlavních předností hry má podle něj být možnost, aby si hráči vytvořili svůj vlastní obsah a příběhy. O existenci Sea of Thieves víme od letošní E3, kdy jej v červnu v Los Angeles Microsoft představil na své tiskové konferenci.

O hře samotného toho ovšem mnoho nevíme a vývojáři i vydavatel se zatím zaklínají frázemi jako, že půjde o “zdaleka nejambicióznější hru, na které kdy studio pracovalo”. Neznáme ani přesnější datum vydání, i když se spekuluje o tom, že by hra mohla vyjít někdy příští rok. O tom, jak se budou samotní hráči podílet na rozvíjení a tvorbě obsahu, lze v tuto chvíli víc spekulovat, než se opřít o něco hmatatelného. A tak nám zbývá jen možnost nasát trochu té pirátské atmosféry skrze povedenou červnovou ukázku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama