Jak si zahrát Battlefront za Luka?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak si zahrát Battlefront za Luka?

Jak si zahrát Battlefront za Luka?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 9. 2015 12:38
Reklama

Již první z videí z nového Battlefrontu odhalily možnost zahrát si za některé z legend série – viděli jsme například Luka Skywalkera či jeho biologického otce. Nyní se vedle jmen také dozvídáme to, jak se k těmto postavám alespoň na chvíli dostat. Jednoduché to však nebude.

Hrát za jednoho z hrdinů půjde tím způsobem, že na bojišti objevíte speciální artefakt. S jeho pomocí se pak hráč vtělí do role jedné z unikátních postav, má to však docela podstatný háček. Ten spočívá v tom, že těmto hrdinům neustále ubývá zdraví, a tak může být po sotva dvou minutách po legraci. Získávat extra čas pak půjde zabíjením nepřátel, čili ta správná výzva.

A dopomáhat k tomu hráčům budou speciální schopnosti – například přitažení nepřátel, či naopak jejich odtažení a nechybí také možnost vyskočit tak vysoko, jako to například uměli ti největší borci s raketometem v Quakovi. Pak jsou k dispozici i další hrátky, kdy se například Luke sám bleskově přitáhne ke svým nepřátelům a zasadí jim smrtící úder světelným mečem.

Vyzkoušet si něco takového budeme moci již brzy všichni – EA totiž nedávno odhalili, že plánovaná betaverze Star Wars Battlefront bude dostupná všem a nabídneh hru jak Luka, tak i za Darth Vadera. Plná verze pak vyjde na Xbox One, PlayStation 4 a PC 20. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama