Všechny mapy do Rainbow Six zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Všechny mapy do Rainbow Six zdarma

Všechny mapy do Rainbow Six zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

17. 9. 2015 07:52 5
Reklama

Se světem musí ani něco být. Nějaké skvrny na slunci, jinak si to nedovedeme vysvětlit. Nejprve oznámí EA, že všechna DLC pro nové Need for Speed budou zdarma a teď se k nim přidává i Ubisoft, který hasí včerejší PR nehodu ohledně Tom Clancy's Rainbow Six Siege.

V první řadě uvedl vydavatel na pravou míru informace ohledně počtu map, které budou v základní hře. Namísto deseti jich bude jedenáct. Budiž. Všechny navíc budou mít denní i noční variantu a každá z nich bude plně podporovat destrukční technologii nazvanou Real Blast.

Co je ale ještě mnohem důležitější a nikdo by to pravděpodobně včera nehádal - veškeré další mapy, na nichž už nyní vývojáři pracují a které vyjdou až po vydání hry, budou k dispozici ke stažení zdarma. Autoři prý mají s hrou velké plány i do budoucna, upřesní je ale až později. Rozhodně ovšem podle svých slov chtějí, aby hráči měli důvod strávit s Rainbow Six co možná nejvíce času a věnovat se titulu i dlouho po vydání.

Že by se z toho pomalu začal stávat nový trend? DLC zdarma nabízí i Evolve a 343 Industries podle GameSpotu slíbili přinejmenším 15 balíčků s mapami taktéž bezplatně. Vývojáři se přitom shodují, že se takto snaží předejít tomu, aby se zákazníci štěpili na ty, kteří mají jen základní hru a ty ostatní. V posledních letech představuje tříštění komunity v závislosti na různém obsahu rostoucí problém.

Otázkou ale zůstává, jak atraktivní obsah zbývá autorům pro season pass, který nemá v případě Rainbow Six Siege chybět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama