Série Forza má na XO už 7 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Série Forza má na XO už 7 milionů hráčů

Série Forza má na XO už 7 milionů hráčů

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 9. 2015 13:43 5
Reklama

Někdo se možná může pohoršovat nad tím, že se série Forza vrací v posledních letech rok co rok s železnou pravidelností, ale fanouškům to očividně nevadí a i díky hojné nabídce se těší značka nejen neuvěřitelné popularitě mezi hráči, ale hlavně rozšíření.

Podle statistik se zdá, že nějakou Forzu byste měli najít u velké části majitelů nového Xboxu. Jako by to patřilo k dobrému bontonu. Microsoft u příležitosti vydání nového dílu odhalil, že jen na Xboxu One už má v tuto chvíli série 7 milionů unikátních hráčů. Po pátém regulérním dílu a Horizon 2 tak lze předpokládat, že toto číslo v následujících týdnech s vydáním šestky ještě výrazně vzroste.

Jen demoverzi hry Forza Motorsport 6 už si mimochodem stáhlo více než milion lidí. U nás závodní novinka vychází až pozítří, zatímco v USA se začala prodávat včera a na japonský trh přijde zítra. Jak už ale jistě víte z recenze Petra Streckera, rozhodně se vyplatí na hru počkat. Samotný Microsoft tvrdí, že je to ta největší Forza v historii, protože obsahuje 460 aut, 26 tratí a online multiplayer pro 24 hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama