Evolve zve na víkend hraní zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Evolve zve na víkend hraní zdarma

Evolve zve na víkend hraní zdarma

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 9. 2015 08:26 1
Reklama

Tento víkend se mohou všichni zájemci ponořit do 4v1 multiplayeru v Evolve. Turtle Rock se rozhodli uvolnit na dva dny veškerý současný obsah z kritizovaných DLC včetně novinek, které vyšly v srpnu v rámci updatu Hunt 2.0.

Videoupoutávka lákající hráče nalov se trochu moc snaží a "zábavné" uvedení do principů hry působí křečovitě. To nejdůležitější však nezmiňuje.

Už 3. září do hry všem hráčům přibyde nové monstrum - Meteor Goliath - domodra zbarvená, silnější a rychlejší varianta základního Goliatha, která je trochu více zaměřená a AoE útoky než na boj nablízko.

O den později, tedy 4. září, začíná víkend zdarma. Po 24 hodin si hráči budou moci ozkoušet veškerý obsah z DLC balíčku Hunting Season 1 - tedy nové lovce pro každou ze tříd a skiny pro monstra.

Následovně 5. září, opět po 24 hodin, se zpřístupní zdarma obsah z balíčku Hunting Season 2.

Pokud si hráči Evolve zakoupí, jejich dosažený postup z víkendu zdarma se jim zachová. Akce platí pouze pro PC a Xbox One.

Evolve si více než půl rok po vydání nevede úplně nejlépe. Pokles aktivních hráčů nejlépe ilustrují Steamcharts, ukazující průměrných 450 hráčů v jeden moment za oba letní měsíce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama