Ezio má v Chronicles konečně správný hlas
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ezio má v Chronicles konečně správný hlas

Ezio má v Chronicles konečně správný hlas

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 8. 2015 12:53 4
Reklama

Při vydání první epizody Assassin's Creed Chronicles letos v dubnu fanoušky potěšilo, že se v čínském dobrodružství vrátil v roli mentora Ezio Auditore da Firenze. Rozhodně jim však neušlo, že zněl jinak. Hlas mu totiž propůjčil jiný dabér. Tuto chybu se teď jeden z hráčů rozhodl opravit.

Roger Craig Smith daboval Ezia už v druhém dílu (2009), cestovním spin-offu Discovery ze stejného roku, Brotherhood (2010), krátkém filmu Ascendance (2010), Revelations (2011), animáku Embers (2011) i Soulcaliburu V z roku 2012. V Chronicles: China ho ovšem neuslyšíte. Prý jej nikdo ani nepožádal o to, aby si jednu ze svých nejslavnějších rolí zopakoval.

Řadu fanoušků to pochopitelně zklamalo, jen jeden z nich se s tím ale rozhodl něco udělat. YouTuber Loomer se spojil s hercem a dal dohromady video, které zachycuje úvodní tutoriál. Ezio tu coby mentor učí svou čínskou žačku umění assassínů a konečně mluví hlasem, který je nám povědomý a zvykli jsme si s ním spojovat.

Mimochodem, Roger Craig Smith má na kontě více než 150 rolí a jeho hlasem mluví třeba i Chris Redfield v sérii Resident Evil nebo Bruce Wayne v Batman: Arkham Origins, kde vystřídal Kevina Conroye.

Na další dvě epizody - Chronicles: India a Chronicles: Russia - stále čekáme. Obě měly vyjít do konce tohoto roku, ale teď už se nezdá být moc pravděpodobné, že by vývojáři stihli vše dokončit včas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama