Red Dead Redemption hlásí 14 milionů kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Red Dead Redemption hlásí 14 milionů kopií

Red Dead Redemption hlásí 14 milionů kopií

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 8. 2015 09:23 7
Reklama

Stačily jen dvě platformy (PS3, X360), pět let a Red Dead Redemption (2010) dosáhl na metu 14 milionů vyexpedovaných kopií.

Společnost Take-Two Interactive může být na svou dceřinou společnost Rockstar Games právem hrdá. Snáší jim totiž jedno zlaté vejce za druhým. A skvělé prodeje rozhodně nejsou jediným důvodem myslet si, že už autoři pomýšlí už dávno na pokračování.

Šéf Take-Two Strauss Zelnick například před časem prohlásil, že považuje Red Dead za trvalou značku, podobně jako Grand Thef Auto. Vývojáři druhého dílu (nezapomínejte na Red Dead Revolver) ze studia Rockstar San Diego navíc v tuto chvíli podle svého webu hledají 42 lidí, kteří by měli posílit jejich tým. Kvůli čemu asi…

Mimo to se Red Dead Redemption umístil na fantastickém druhém místě žebříčku nejžádanějších her z Xboxu 360, které by si majitelé Xboxu One rádi zahráli v rámci programu zpětné kompatibility. Výše se probojovalo jen Call of Duty: Black Ops II a dobrodružství Johna Marstona naopak pokořilo také hity jako Skyrim, Modern Warfare 2, Fallout 3, Mass Effect 3 nebo BioShock Infinite.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama