Batman se vrací do roku 1989
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Batman se vrací do roku 1989

Batman se vrací do roku 1989

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 8. 2015 16:32 5
Reklama

Ještě předtím než režisér Christopher Nolan resuscitoval Temného rytíře ve filmu Batman začíná z roku 2005, modlili se všichni fanoušci komiksů od DC výhradně k noirové gotické adaptaci Tima Burtona z roku 1989 a pokračování Batman se vrací z roku 1992 s Michaelem Keatonem v hlavní roli. A právě tuto kultovní verzi si připomeneme díky vývojářům z Rocksteady v novém DLC pro Arkham Knighta.

Pokud se počítáte mezi držitele season passu, nové tématické DLC budete mít k dispozici už příští týden. Jeho součástí bude jednak ikonický Batmobil, potom dobový oblek netopýřího muže a navrch dvě nové tratě inspirované právě pokračováním z roku 1992.

Závodní pasáže v DLC nazvaném 1989 Movie Batmobile Pack nás nechají zavzpomínat na Dannyho DeVita v roli Tučňáka a jeho ledové katakomby. Nové tratě prý jsou ušité na míru Burtonovu Batmobilu, který je užší a delší než originál z Arkham Knighta. Lepší je ale podle autorů údajně i jeho ovladatelnost.

Rozšíření obsahuje i devadesátkový kostým pro Catwoman, Robina ze série One Year Later, Batmana z Arkham Origins, šedočerný kostým Batmana, sedmdesátkový kostým Batmana a Nightwinga z původního Arkhamu.

DLC zatím vychází jen pro Xbox One a PS4, problémy sužovaná PC verze je v tuto chvíli o rozšíření ochuzena a dál se pracuje na opravách. Zatím není jasné ani to, kdy se bonusu dočkají ti, kteří si jej chtějí koupit samostatně bez season passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama