Další tituly z X360 na Xbox One potvrzeny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další tituly z X360 na Xbox One potvrzeny

Další tituly z X360 na Xbox One potvrzeny

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

5. 8. 2015 10:15 5
Reklama

Další a další tituly se začínají objevovat tu v náznacích, tu v přímých oznámeních jako ty, které si budeme moci zahrát skrz zpětnou kompatibilitu na konzoli Xbox One, ačkoliv jde původně o Xbox 360 hry. Během včerejší tiskové konference Microsoftu se na pár vteřin objevilo několik dalších potvrzených kousků. A jde o samé zajímavé tituly.

Vedle toho, že Microsoft potvrdil spolupráci s předními vydavateli a vývojáři (mezi nimi EA, Ubisoft, Bethesda, Capcom a 2K), se některé hry objevily v rámci takzvaného rotujícího válce (jak jsem si ho pracovně pojmenoval) a potěšily oko každého hráče. Takže jaké hry to byly?

Dead Space, Splinter Cell: Blacklist, Forza Horizon, BioShock, Civilization: Revolution, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed: Revelations, Rayman Origins, Super Meat Boy, Tom Clancy's EndWar, BioShock Infinite, BioShock 2 (autor novinky právě vyskočil radostí do stropu), Assassin's Creed, Shoot Many Robots, Halo: Combat Evolved Anniversary, Call of Juarez: Gunslinger a Shadow Complex. Jupí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama