Kolekce Gears of War nabídne starší díly
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kolekce Gears of War nabídne starší díly

Kolekce Gears of War nabídne starší díly

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

3. 8. 2015 14:25 11
Reklama

Pro fanoušky série Gears of War skvělá zpráva, pro ostatní, kteří by se jimi třeba chtěli stát, určitě také. Gears of War: Ultimate Edition, remaster prvního dílu jedné z nejslavnějších značek konzolí od Microsoftu, se totiž tak trochu stává Ultimate Collection. Vedle přepracované jedničky totiž dostanete v krabičce kód ke stažení všech předchozích dílů. Ty bude možné díky zpětné kompatibilitě hrát i na konzoli Xbox One.

Pomalu se nám tím rozrůstá stádečko titulů, které se během letošních vánoc představí v programu zpětné kompatibility konzole Xbox One s její předchůdkyní X360. Gears of War, Gears of War 2, Gears of War 3 a Gears of War: Judgment dostane každý, kdo si Gears of War: Ultimate Edition zahraje od dne vydání až do konce tohoto kalendářního roku - nabídka je tedy časově omezená.

Pochopitelně bude možné navázat ve starších uložených pozicích, získávat již jednou rozjeté rozjeté achievementy a hlavně se na spoustu hodin vyblbnout, protože až doposud ne úplně dobře vyhlížející remaster za plnou cenu rázem získal úplně novou dimenzi obsahu. Potvrzené jsou i funkční přídavky, tudíž veškeré zakoupené DLC balíky k původní Gears tetralogii budou fungovat i na XOne. Součástí balíku je rovněž přístup do bety Gears of War 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama