Po 18 letech se vrátí Constructor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Po 18 letech se vrátí Constructor

Po 18 letech se vrátí Constructor

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 8. 2015 08:14 9
Reklama

Remastery se nám začínají vymykat nějak z rukou. Příští rok nás čeká vydání Contructor HD, aktualizované verze městské stavitelské strategie z roku 1997, které se údajně prodalo přes 5 milionů kopií.

V Constructor jsme se starali o stavbu budov v městě, jejich pronájem a správu. Co Constructor odlišilo od ostatních stavitelských strategií byla notná dávka humoru říznutá britskými reáliemi. Hráči se starali o punkery, hooligany, yuppíky i hippíky a kromě konstrukce nových bytových jednotek a továren zabředli hluboko do nečistého konkurenčního boje s nelítostnou AI.

Velice brzy bylo nutné postavit správné budovy, které vám dali přístup například k nemožným hippíkům, které jste mohli poslat k protivníkům mírumilovně terorizovat svým odérem jejich nájemníky, případně vyslat vašeho "opraváře" podívat se na plynovod u budov vašich nepřátel, nebo navázat spolupráci s mafiány.

Na remasteru pracují lidé z původního týmu. Tvůrce John Twiddy v oficiálním prohlášení uvedl, že práce na nové verzi Constructoru je pro něj jedinečná možnost, jak se vrátit k titulu, jehož vývoj byl pro něj velice zábavný.

"Celá generace hráčů zbožňovala původní hru. Já, společně s dalšími členy původního týmu, se těšíme, až předvedeme jedinečné kouzlo Constructoru zcela novému publiku."

Constructor HD by měl vyjít 29. ledna 2016 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama