Bungie ukázalo novou lokaci v Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie ukázalo novou lokaci v Destiny

Bungie ukázalo novou lokaci v Destiny

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

31. 7. 2015 09:52 4
Reklama

S rozšířením The Taken King bude do Destiny přidaná nová rozlehlá lokace, obří vesmírná loď Dreadnaught. Ta patří úhlavnímu nepříteli, královi Takenů, Oryxovi a do té se guardiani v rozšíření podívají.

Bungie tento týden představilo, jak bude takenská megaloď vypadat a co můžeme od výprav do nebezpečných prostorů čekat. Záměr návrhářů byl vytvořit lokaci, která by kombinovala úzké klaustrofobické tunely s prostornými oblastmi, jež by hráčům ukázaly masivní rozlohu vesmírné lodi.

"Byla to neskutečně zábavná výzva... zachytit myšlenku nepředstavitelné hrozby, té monstrózní lodě krále Takenů, která je plná ohromných jeskyní a tajemných chodbiček. Nemůžu se dočkat až hráči přijdou a všechna schovaná tajemství," píše v updatu návrhář Andrew Hopps.

"Možnost vytvořit pohled zevnitř Saturnových prstenců byl splněný sen. Bylo velice zábavé vymyslet tu iluzi, že se hráč nachází mezi vším tím ledem a hrozivou hloubkou vesmíru," podělil se o dojmy návrhář Mark Goldsworthy.

Bungie ukázalo novou lokaci v Destiny
i Zdroj: Hrej.cz

Vývojáři do Dreadnaughtu údajně schovali spoustu malých i velkých překvapení, která odmění zvědavé průzkumníky. Kromě tradičně rozmístěných Patrol misí a náročných Public Eventů na guardiany čeká řada novinek.

"Každý týden, dokonce každý den, vás něco přiláká zpět do hlubin lodě," píše designer Ben Wommack. "Očekávejte nové Bounty mise, Patrol mise a různé Public Eventy, z nichž několik můžete sami spustit, pokud příjdete na to jak."

Tajemství Dreadnaughtu budou muset hráči objevit sami. Někdy se bude jednat o poklad a vzácný loot, jindy zase na hráče bude čekat schovaný boss. Herní mód Patrol prý už nebude nic snadného, a to je jedině dobře.

Jeden z nových bossů, které potkáme ve Striku na Dreadnaughtu, bude Darkblade - hivský obr s mohutnou sekerou. Ten bude mít pod palcem armádu Takenů, jednotek z jiných ras, které Oryx unesl a pomocí temnoty přeměnil na své nebezpečné služebníky.

Bungie ukázalo novou lokaci v Destiny
i Zdroj: Hrej.cz

Podívejte se také do galerie na koncepty a ingame screenshoty z lokací z takenské lodě. Před týdnem Bungie nabídli pohled na nové zbraně z Destiny a na E3 došlo k představení nového obsahu. S Oryxem, Takeny i Dreadnaughtem se setkáme 15. září, kdy rozšíření The Taken King vychází. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama