Battlefield se vrátí v příštím roce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield se vrátí v příštím roce

Battlefield se vrátí v příštím roce

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

31. 7. 2015 07:55 3
Reklama

Letos vložila společnost Electronic Arts na poli akčních her všechny své naděje do Star Wars Battlefront, není však překvapením, že se v příštím roce znovu vrátí Battlefield. V rámci zveřejňování finančních výsledků za uplynulé čtvrtletí to vydavatel přímo potvrdil.

„Už dříve jsme uvedli, že je naším přáním, mít v následujících několika letech vždy jednu střílečku coby klíčový titul [pro daný rok]. Letos je to zcela přirozeně Star Wars Battlefront, příští rok další Battlefield,“ řekl finanční ředitel Blake Jorgensen. V souvislosti s hrami, které jsou mnohem blíž a vyjdou v tomto fiskálním roce, pak samozřejmě jmenoval FIFA 16, Madden NFL 16, NBA Live 16, NHL 16 a Need for Speed.

Těchto her se dočkáme před koncem kalendářního roku, v prvním čtvrtletí roku příštího pak přijdou na řadu Mirror’s Edge, Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 a Unravel. EA samozřejmě rozvíjí své aktivity také na poli mobilních her a nezapomíná také na sérii The Sims, která prostřednictvím čtvrtého dílu pomohla nakopnout první čtvrtletí finančního roku.

V projekcích do budoucna pak EA očekává, že minimálně Star Wars Battlefront prodá kolem deseti milionů kusů a až do vydání dalšího Battlefieldu potáhné zisky výš. Navíc to nebude poslední hra z univerza Star Wars – další titul by moli dostat na starost vývojáři ze studia Visceral, aby se mohli svézt na vlně zájmu s uvedením nových Hvězdných válek do kin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama