Další střípky informací o zasazení Mafia III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další střípky informací o zasazení Mafia III

Další střípky informací o zasazení Mafia III

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 7. 2015 09:45 13
Reklama

Včerejší obrázek s logem Mafia III, prostřednictvím kterého vývojáři hru konečně odhalili a přislíbili její představení během Gamescomu, nabídnul spoustu informací o tom, v jaké éře se bude hra odehrávat a čím se bude zaobírat příběh. Po necelých 24 hodinách zkoumání je v této záležitosti ještě o chloupek jasněji.

Zřejmě nejkvalitnější obrázek čtveřice gangsterů a jednoho klečícího chudáka pochází přímo z oficiálních stránek hry a je na něm patrno mnohem více detailů, nežli tomu bylo u obrázku z Twitteru společnosti 2K. Jednou z nejpodstatnějších informací tak jsou hřbety aligátorů, které se mohly jevit spíše jako balvany a nikdo jim nepřikládal větší význam. Přitom naznačují mnohé o tom, že se hra bude odehrávat na jihu Spojených států, ať už ve státech Texas, Louisiana, Florida nebo Severní Karolina.

V tomto bodě pak je už možné pouze doufat a něco pěkného si přát, vidina hry zasazené na pozadí Vietnamské války do Miami, které se od 60. do 80. let minulého století stalo vstupním bodem kokainu a marihuany na území Spojených států, je ale poměrně lákavá. Po internetu navíc kolují spekulace, že by tím příběh získal logiku a opodstatnění, protože právě v Miami zakládal ve třicátých letech Lucky Luciano prostřednictvím svého consiglieriho luxusní kasina. Na druhou stranu je nutné vzít v potaz i fakt, že už dříve prosákla informace o tom, že vývojáři hledají dabéra s jižanským přízvukem z okolí Louisiany. No, na každý pád ale budeme muset éře La Cosa Nostra zamávat a spokojit se s tím, že jsme si ji naplno užili v prvním a částečně i druhém díle.

Další záležitostí jsou pak samozřejmě auta v pozadí, které nadšenci identifikovali a potvrdili tím zasazení na přelom šedesátých a sedmdesátých let. Automobil zcela vpravo může být buďto Pontiac Catalina nebo Mercury Comet, druhé auto zprava pak svým vzhledem odpovídá Chevroletu Chevell, Buicku Skylark a dalším vozům z let 1969 až 1971.

Jste spokojení s tím, jakým směrem se Mafia s největší pravděpodobností posune, anebo jste už nad hrou předem zlomili hůl a vracíte se k prvnímu dílu? Nezapomeňte také na to, že v týmu vývojářů z Hangar 13 je stále dostatek bývalých zaměstnanců 2K Czech, kteří byli u vývoje Mafia II a rozhodně nebudou chtít po své práci šlapat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama