Remaster Gears of War vznikl za 10 měsíců
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Gears of War vznikl za 10 měsíců

Remaster Gears of War vznikl za 10 měsíců

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 7. 2015 15:22 4
Reklama

Studio The Coalition, které převzalo patronát nad sérií Gears of War, kromě čtvrtého dílu už 28. srpna vydá remaster prvního dílu pro Xbox One s podtitulem Ultimate Edition. Vznikl rychleji, než byste čekali.

Teď vyšlo najevo, že vancouverský tým si přizval na pomoc vývojáře ze šesti zemí po celém světa a díky tomu byl schopen novou verzi dokončit za méně než deset měsíců. Výkonný producent Mike Crump v novém videu prozradil některé dosud neznámé okolnosti. “Obvykle na titulu takové velikosti a takového rozsahu pracujete dva až tři roky, abyste vytvořili všechny prvky, které potřebujete dát do hry,” nastínil Crump.

“V tomto případě jsme měli méně než deset měsíců. Nalezli jsme partnery, kteří nám pomohli realizovat naší vizi hry. Nyní spolupracujeme s několika různými partnery v šesti zemích na čtyřech kontinentech po celém světě,” dodal.

Tuto zajímavou informaci ze zákulisí vývoje jsme dozvěděli v době, kdy vývojáři ohlásili, že remaster je hotový a už je připraven jako pre-download ke stažení na Xbox Storu. Podívat se díky tomu už můžeme také na nové intro ze hry. To i video o práci na hře najdete níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama