Historická DLC pro Batmana v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Historická DLC pro Batmana v srpnu

Historická DLC pro Batmana v srpnu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

15. 7. 2015 11:50 4
Reklama

Dnes vychází první příběhové rozšíření pro Batman: Arkham Knight, které si zatím mohou zahrát pouze majitelé konzolových verzí. Společně s tím pak lidé z Warner Bros. zveřejnili plány na další DLC balíčky, které budou následovat.

Jak už prozrazuje titulek, v prvním z nich se podíváme do roku 1989, kdy se své premiéry dočkal film Batman režiséra Tima Burtona. Hlavní roli v něm ztvárnil Michael Keaton a právě jeho oblek na sebe budete moci díky chystanému DLC hodit i ve hře. Společně s tím se do filmového hávu převlékne i Batmobil, s nímž budete moci projet 2 nové tratě inspirované filmem.

Druhý balíček - The Bat-Family Skins Pack - pocestuje v minulosti ještě trochu dál a nabídne historický šedo černý oblek netopýřího muže, dále vizáž ze 70. let minulého století, společně s převlekem z Arkham Origins. Co se týče doprovodných postav - Catwoman na sebe hodí úbor z devadesátek nebo Robin svůj oblek z filmu One Year Later (1933!).

Ani jeden z balíčku zatím nemá datum vydání ani stanovenou cenu, vzhledem k tomu, že se jedná pouze o nové skiny, však můžeme jeho vydání očekávat hned zkraje srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama