Nový Hitman bude vycházet po částech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Hitman bude vycházet po částech

Nový Hitman bude vycházet po částech

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 7. 2015 14:00 19
Reklama

Pokud se řadíte k fanouškům série Hitman a s napětím očekáváte, co nového vývojáři z IO Interactive přinesou, pak pro vás máme... zprávy. Ani špatné, ani dobré, zkrátka zprávy. Podle zveřejněného Q&A totiž vychází najevo, že hra bude vycházet od 8. prosince tohoto roku epizodicky.

Ani to ale není úplně přesné označení, kolem kterého vývojáři tancují a sami vlastně pořádně netuší, jak svůj systém pojmenovat. Hry rozdělené na epizody totiž nabízí ucelenou část hry bez čehokoliv jiného, v případně Hitmana ale dostaneme část příběhu s tím, že stále budou fungovat chystané eventy a herní módy, které nebudou mít s příběhovou částí nic společného.

Lidé z IO se rovněž ohrazují proti tomu, aby byl Hitman označován jako hra s předběžným přístupem, neboť takové tituly bývají sice průběžně doplňovány, ale nereprezentují finální podobu, jsou neodladěné a často plné chyb. To by neměl být případ Hitmana, kdy se ke hráčům budou dostávat vždy řádně otestované a plně dokončené celky.

Zajímavé rovněž je, že hra nebude od začátku k dispozici v žádné fyzické formě - počítá se s ní jako s digitální hrou, která se kompletní fyzické kopie dočká až v průběhu příštího roku po vydání všech epizod. I tak ale budete muset zaplatit 60 dolarů předem, nikoliv po částech, jak by bylo v případě podobně rozkouskované hry obvyklé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama