Watch Dogs je pro Ubisoft velkou lekcí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Watch Dogs je pro Ubisoft velkou lekcí

Watch Dogs je pro Ubisoft velkou lekcí

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

7. 7. 2015 10:16 9
Reklama

V rozhovoru pro americké vydání The Guardian hovořil šéf společnosti Ubisoft Yves Guillemot mimo jiné také o tom, jak silně vnímají kauzu kolem downgradu kvality her Watch Dogs a Assassin's Creed. Guillemot navíc potvrdil, že se do budoucna chtějí těmto situacím vyhnout a naznačil, že si pečlivě hlídali prezentace na nedávné E3.

„V souvislosti s E3 2015 jsme si řekli - dobře, pojďme zajistit, aby hry běžely na strojích s cílovou konfigurací,“ uvedl Guillemot. Jeho slova pak byla potvrzena například během ukázky The Division, které se mohlo zdát na první pohled graficky chudší, nežli tomu bylo před dvěma lety. „Museli jsme zajistit, aby hráči viděli skutečný výsledek. To je něco, co jsme se naučili z Watch Dogs - pokud hra nepoběží na cílové platformě, může to být risk,“ řekl Guillemot.

V rozhovoru však neopomněl zmínit, že i přes to všechno je vývoj her velká výzva a zejména první díly plánovaných sérií nebývají dokonalé. Guillemnot také naznačil, že věcí, které se mohou pokazit, je opravdu hodně: jmenoval například multiplayer či komunikaci s mobilními a tabletovými aplikacemi, do dalších dílů ale mají vývojáři šanci nedostatky odstranit.

Ať už tím šéf Ubisoftu narážel na druhý díl Watch Dogs, nebo jakoukoliv jinou hru, podstatné je jedno - pokud si budou vývojáři od nynějška hlídat, v jakém stavu hru prezentují, bude to pro klid mezi hráči jedině pozitivní zpráva.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama