První screenshot a detaily o DLC s Batgirl
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První screenshot a detaily o DLC s Batgirl

První screenshot a detaily o DLC s Batgirl

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 7. 2015 10:44 2
Reklama

Rozšíření nazvané Batgirl: A Matter of Family pro Batman: Arkham Knight vychází už za pár dní a my se můžeme konečně podívat na to, jak to bude netopýří dívce slušet v akci.

První obrázek ze hry přinesl web Entertainment Weekly spolu se záplavou podrobností. V dobrodružství, které se bude odehrávat ještě před událostmi z Arkham Asylum (2009), spojí Batgirl síly s Robinem ve snaze zachránit jejího otce. Tím pochopitelně není nikdo jiný než komisař Gordon, kterého unesl Batmanův úhlavní nepřítel Joker. Kde se tou dobou asi flákal Temný rytíř? Uvidíme…

Vývojáři ze studia Warner Bros. Games Montréal (Arkham Origins) DLC zasadili do nové lokace, kterou je zábavní park Seagate. Ten bude celý vyvedený v námořnickém duchu a umístěný je na vrcholu ropné plošiny, která pochopitelně bude sloužit coby smrtící past. “Chtěli jsme znovu vytvořit pocit, že jste lapeni v unikátním a bizarním prostředí, kde s Jokerem hrajete hru na kočku a myš,” popsal ústřední myšlenku designér rozšíření Justin Vazquez.

“Hackování je to, co ji (Batgirl) odlišuje od ostatních postav. Je to herní mechanismus, s nímž může hráč stvořit situace, v nichž Batgirl skutečně zazáří,” zdůraznil hlavní novinku. “Naším záměrem bylo, že by měla být slabší než Batman, ale schopnost hackovat by jí mohla dát příležitosti dělat věci, které ani Batman nedokáže,” dodal.

Vrcholem hry prý bude epický týmový souboj, v němž se Batgirl a Robin postaví Jokerovi a Harley Quinn, což zní fakt super. “Vidět tyhle čtyři ikonické postavy spolu v jednu chvíli bude vážně vzrůšo,” uzavírá Vazquez s tím, že vůbec poprvé v arkhamské sérii Harley obleče svůj klasický červenočerný kostým ze seriálu Batman: The Animated Series.

Celé DLC autoři popisují coby “milostný dopis původní hře, která odstartovala tuhle neuvěřitelnou sérii”. Batgirl: A Matter of Family vyjde pro držitele season passu už 14. července a o týden později se pak dočkají i všichni ostatní. Samostatně se bude prodávat přibližně za dvě stovky. Warneři oznámili rozšíření pouze pro PS4 a Xbox One a vůbec se nezmínili o technickými problémy sužované PC verzi. Pokud by mělo na počítači DLC chybět nebo vyjít se zpožděním, byla by to další rána PC komunitě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama