Zapojte se do diskuse v hPodu #490
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #490

Zapojte se do diskuse v hPodu #490

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

2. 7. 2015 16:10 6
Reklama

Chyběla vám tradiční novinka o tom, co budeme probírat už zítra v podcastu? Tady ji máte a s nášupem zajímavých témat k tomu!

Zmíníme se o cenzuře her v Austrálii.Ta má dlouholetou tradici a v jejím rámci si chudáci protinožci nemohli zahrát například Left 4 Dead nebo Gears of War. Proč? Dozvíte se v hPodu. Probereme rovněž kompatibilitu her z Xboxu 360 na Xbox One. Jarda ji zrovna testuje - jak funguje? A není v ní skrytý nějaký háček?

Pobavíme se také o nezávislé hře Her Story a záludnosti jejího příběhu. Nebojte, žádné spoilery neuslyšíte. Zajímavé téma určitě bude i konflikt mezi aktuálními Tales from Borderlands (třetí epizoda) a Game of Thrones sériemi. Proč nás jedna baví docela dost a druhá méně? V čem jsou odlišné?

A na závěr něco netradičního. Jarda velmi pozorně sleduje draft a podepisování volných hráčů v NHL. Jak je ale stejná věc ztvárněna v herní sérii NHL? A zamýšleli jste se nad tím vůbec někdy? Pokud byste se k čemukoliv z výše uvedeného chtěli na něco zeptat, směřujte své dotazy ideálně na mail podcast@hrej.cz. Dík!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama